Ploeggenoten knokken in de rust en beginnen gehavend aan tweede helft

Reacties

Als Boca Juniors komende week personele problemen kent, ligt dat vooral aan de eigen selectie. De Argentijnse topclub moet Dario Benedetto en Carlos Zambrano twee wedstrijden missen. En dat ligt volledig aan het duo zelf.

Ploeggenoten knokken in de rust en beginnen gehavend aan tweede helft

De spelers kregen het met elkaar aan de stok in de rust van het duel met Racing Club. In de catacomben van El Cilindro de Avellaneda was een meningsverschil oorzaak van een confrontatie tussen de ploeggenoten. De beveiligers in het stadion moesten de kemphanen uit elkaar halen.

De camera’s konden het incident niet op beeld vangen, maar een verwonding in het gezicht van Zambrano bij het ingaan van de tweede helft verraadde al een hoop. Via een statement bevestigde Boca daarom de vechtpartij. Door de spelers zelf te schorsen, maakte de club er ook meteen korte metten mee.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Boca's vice-president Juan Roman Riquelme verklaarde de harde ingreep van de club bij ESPN. 'Als speler heb ik alle discussies vooral meegemaakt op trainingen. In wedstrijden is het zeldzaam, want je hebt een gezamenlijke vijand. Waarom ze ruzie kregen? Geen idee.'

'Wij tolereren het alleen niet', vervolgde Riquelme. En dus is het duo bestraft. Al was de onderlinge frictie al uitgesproken. 'In de kleedkamer hebben ze het uit moeten praten. Dit gebeurt niet meer. De twee wedstrijden kunnen ze gebruiken om na te denken. Daarna gaan we verder, want het zijn geweldige mensen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.