Piqué imiteert Neymar en Ronaldinho, Younes zorgde voor Ajax-exit Menig

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Piqué imiteert Neymar en Ronaldinho, Younes zorgde voor Ajax-exit Menig
© Pro Shots

'Ik zat bij Ajax en eerst wilde ik verhuurd worden. Je had Fischer en Kishna en ik was de derde buitenspeler. Kishna ging naar Lazio dus ik wilde ervoor vechten met Fischer. Toen kwam Younes en dacht ik: dan zit ik weer in hetzelfde schuitje. Toen zei ik tegen Overmars: ik peer hem.'
Queensy Menig vertelt in Bij Andy in de Auto over zijn vertrek bij Ajax in 2017. Tegenwoordig speelt de aanvaller voor FC Twente.

• Barcelona presenteerde dinsdag de elftalfoto van het huidige seizoen en in Spaanse media viel de pose van Gerard Piqué op. De verdediger stond namelijk precies hetzelfde op de foto als Ronaldinho en Neymar op eerdere elftalfoto's. In Spaanse media uiteraard voer voor discussie: is dit een indirecte uitnodiging van Piqué aan het adres van Neymar om terug naar Camp Nou te komen? Vergelijk het zelf:

Elftalfoto 2020/21:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Elftalfoto 2014/15:

Elftalfoto 2005/06:

Robin Gosens heeft onlangs een boek uitgebracht, met daarin enkele anekdotes over zijn loopbaan. Teamgenoten hebben het boek blijkbaar gelezen, want na de verschijning haalden ze een grap uit met de voormalig speler van Vitesse en Heracles Almelo. In 'Dromen is het waard' vertelt Gosens over die keer dat Cristiano Ronaldo geen shirtje wilde ruilen met hem na een wedstrijd. Bij Atalanta vonden ze een oplossing, zoals is te zien op onderstaande video.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Haaland heeft een totaal andere stijl dan Mbappé. Maar hij tikt ook alle boxen aan van mentaliteit, fysiek, tactiek, gedrag buiten het veld, ambities, onverzettelijkheid, scoringsdrift en nog meer. Het is ongekend dat hij op zo'n jonge leeftijd tegen de beste teams ter wereld dat hoge niveau al haalt. Je moet heel veel in je bagage al hebben en mentaal zo sterk zijn om dat elke dag te kunnen opbrengen. Binnen nu en een jaar gaat ook Haaland een megatransfer maken.'
Robin van Persie doet in zijn column in De Telegraaf een voorspelling.

Mesut Özil slaat zijn vleugels uit in de richting van Mexico. De middenvelder van Fenerbahçe mag zich mede-eigenaar noemen van Club Necaxa. Althans dat meldt het Mexicaanse Sportico. Özil doet het allerminst alleen. Ook de actrice Eva Longaria en het model Kate Upton zouden via het overnameconsortium hun bijdrage leveren. Club Necaxa ontkent noch bevestigt wie achter de overname zit. Maar er is wel een 'historische strategische investering' op handen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ja, ik heb zondag ook veel gelachen. En ik krijg altijd wat te eten. Dat kan ik iedereen verzekeren.'
Noah Solskjaer laat ook van zich horen. De zoon van de Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer deelt vanuit Noorwegen een sneer uit naar José Mourinho. Zondag kreeg zijn vader Ole Gunnar het verbaal aan de stok met de Portugees. Onderwerp was het gedrag van Heung-Min Son tijdens Tottenham Hotspur-Manchester United (1-3). 'Mourinho wilde waarschijnlijk de aandacht verleggen van het feit dat hij had verloren', zei Noah in het Noorse Tidens Krav.

• Het is dertien april en dus kunnen we onze felicitaties sturen naar Dirk Marcellis (33), Anderson (33), Kyle Walker-Peters (24), Carles Puyol (43), Rudi Völler (61), Ramon Zomer (37), Anders Lindegaard (37), Claudio Bravo (38), Sven Nieuwpoort (28), Ulises Dávila (30), Rein Baart (49) en Jan Willem van Ede (58).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.