Pijnlijk: Cillessen verhuist naar de bank voor wedstrijd van het jaar

Reacties

Jasper Cillessen moet genoegen nemen met een reserverol in de Copa del Rey-finale tussen Real Betis en Valencia. Georgiër Giorgi Mamardashvili krijgt de voorkeur bij Los Che.

Pijnlijk: Cillessen verhuist naar de bank voor wedstrijd van het jaar
© Pro Shots
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla
ns
1 - 1
Valencia
Valencia

De 21-jarige doelman is weer volledig fit nadat hij dinsdag nog de uitwedstrijd tegen Villarreal miste. In dat duel dat met 2-0 verloren werd, stond Cillessen onder de lat bij Valencia. Het was voor de Oranje-international zijn eerste optreden sinds 19 januari.

Cillessen was vanaf eind september tot midden januari basisspeler bij Valencia, maar het is hem in de voorbije weken niet gelukt om na hersteld te zijn van blessureleed opnieuw de nummer één te worden. Het maakt de twijfel over zijn toekomst alleen maar groter. Anderhalve week geleden konden wij melden dat PSV in de 33-jarige doelman een goede kandidaat ziet om komend seizoen eerste doelman te worden in Eindhoven.

Valencia neemt het vanavond in Estadio de La Cartuja in Sevilla op tegen Betis. Het winnen van de Spaanse beker zou voor de ploeg van trainer Pepe Bordalás direct kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League betekenen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.