Piepjonge Gilmour vertelt over zijn jongensdroom bij Chelsea

Reacties

Billy Gilmour beleeft de laatste weken een jongensdroom bij Chelsea. De piepjonge middenvelder werd door manager Frank Lampard voor de leeuwen gegooid tegen Liverpool en leverde prompt een Man of the Match-optreden af.

Piepjonge Gilmour vertelt over zijn jongensdroom bij Chelsea
© Pro Shots

Een half jaar eerder had Gilmour al zijn debuut in de Premier League gemaakt, tijdens de wedstrijd tegen Sheffield United. 'Dat had ik nooit verwacht. Ik had erop gerekend dat ik gewoon het hele seizoen bij de Onder-23 zou spelen. Ik was al ongelooflijk blij dat ik bij de wedstrijdselectie zat. Frank vroeg of mijn familie ook naar de wedstrijd zou komen. Ik zei dat dat het geval was en toen zei hij: "Mooi zo." Maar ik had de hint niet begrepen!', blikt hij terug bij het clubkanaal van Chelsea.

De talentvolle Schot werd vervolgens gevraagd naar zijn voorbeeld binnen de voetbalwereld. 'Dat is Andrés Iniesta, hij is altijd mijn idool geweest. Ik houd van de manier waarop hij speelt, telkens weer aan de bal komen en hem direct doorspelen. Ik kom zelf ook graag aan de bal, ik zak ook in en probeer nieuwe aanvallen te creëren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.