Pellegrini heeft geen spijt van B-team: 'Zou het zo weer doen'

Reacties

Met een veredeld B-team ging Manchester City zondag onderuit bij Southampton (4-2), maar manager Manuel Pellegrini heeft er geen spijt van dat hij enkele sleutelspelers rust gaf.

Pellegrini heeft geen spijt van B-team: 'Zou het zo weer doen'

'Ik zou het zo weer doen', aldus Pellegrini. 'We willen ons plaatsen voor de finale van de Champions League. Natuurlijk is een plek in de topvier van de Premier League ook ons doel. Misschien had ik andere keuzes gemaakt als we zaterdag al in actie kwamen.'

Pellegrini had het liefst met een zo sterk mogelijk team gespeeld tegen Southampton. 'De beste manier om je voor te bereiden op een Champions League-wedstrijd is om een overwinning te boeken. Dat deden we ook in de aanloop naar het eerste duel met Real Madrid.'

Door de 4-2 nederlaag heeft Manchester City drie punten achterstand op Arsenal, dat de derde plaats in de Premier League bezet. Die positie geeft aan het einde van het seizoen recht op een plek in de groepsfase van de Champions League. Zondag komt Arsenal op bezoek in het Etihad Stadium.

Maar eerst wacht woensdag het bezoek aan Estadio Santiago Bernabéu. Na de 0-0 in de heenwedstrijd hoopt City zich in Madrid te plaatsen voor de finale van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.