Pechduo van FC Emmen maakt na maanden rentree in oefenwedstrijd

Reacties

Maikel Kieftenbeld en Jeff Hardeveld hebben dinsdag na maanden weer meegedaan in een wedstrijd van FC Emmen. Het duo dat in de herfst van vorig jaar zwaar geblesseerd raakte, startte in een oefenduel met de amateurs van VV Annen.

Pechduo van FC Emmen maakt na maanden rentree in oefenwedstrijd
© Pro Shots

Kieftenbeld tekende vorig jaar bij Emmen na een dienstverband bij het Engelse Millwall, maar zijn eerste seizoen werd bepaald geen succes. In de allereerste speelronde tegen PSV maakte de middenvelder een eigen doelpunt en raakte hij zwaar geblesseerd. Kieftenbeld scheurde de kruisband van zijn rechterknie af en keek de rest van het seizoen toe.

Ook Hardeveld had weinig geluk. De verdediger moest in dienst van Heracles Almelo al eens een jaar revalideren van een kruisbandblessure en vorig jaar sloeg het noodlot opnieuw toe. In de uitwedstrijd tegen Excelsior raakte hij opnieuw geblesseerd aan zijn knie. Hardeveld ging in tranen naar de kant.

Emmen verlengde het contract van Hardeveld niet, maar de verdediger sloot in de voorbereiding wel aan bij de ploeg van trainer Fred Grim. Mogelijk blijft hij alsnog langer bij de degradant. Kieftenbeld staat wel onder contract. Grim hield het duo in de eerste oefenwedstrijd tegen SC Erica nog aan de kant. Dinsdag had hij wel speelminuten over voor het herstelde tweetal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.