Pech voor Feyenoorders Drenthe en Lodewijks

Weer twee blessures voor Feyenoord, allebei opgelopen in het verloren vriendschappelijke duel met Chelsea. Patrick Lodewijks mist in ieder geval de competitiestart, terwijl Royston Drenthe zijn neus lijkt te hebben gebroken.

Pech voor Feyenoorders Drenthe en Lodewijks

De linksback liep de blessure op in een luchtduel met Arjen Robben. De aanvaller van Chelsea zwaaide met zijn rechterarm en deelde ogenschijnlijk onbewust een tik uit op de neus van Drenthe, die even buiten bewustzijn raakte en vervolgens per brancard van het veld moest worden gedragen. Woensdag wordt de negentienjarige Rotterdammer onderzocht in het ziekenhuis.

Lodewijks heeft een pink uit de kom en mist in ieder geval de competitiestart. Hij blesseerde zich door een botsing met Salomon Kalou, die dat te horen kreeg ook van zijn oud-doelman. Coach Erwin Koeman verdedigde zijn doelman via de website van Feyenoord.

'Dat hij geïrriteerd reageerde op Kalou, die verantwoordelijk was voor de blessure, kan ik me voorstellen. Kalou had in het begin van de wedstrijd ook al een blinde overtreding gemaakt op Greene. Dit was een vriendschappelijke wedstrijd maar in de competitie kun je daar gewoon rood voor krijgen.'

Bekijk hier al onze video's