PEC wil deze week duidelijkheid van Saymak

Reacties

Deze week moet duidelijk worden waar de toekomst van Mustafa Saymak ligt. De 24-jarige middenvelder van PEC Zwolle kan zijn aflopende contract verlengen, maar een akkoord is er nog niet. Een winters vertrek lonkt.

PEC wil deze week duidelijkheid van Saymak

PEC is al langer voornemens om het contract van Saymak, dat in de zomer van 2018 afloopt, te verlengen. De speler zelf gaf eerder aan niet gratis de deur uit te willen lopen, maar een handtekening onder een nieuwe verbintenis ontbreekt nog. PEC wil deze week duidelijkheid van het kamp Saymak.

Blijft contractverlenging uit, dan zet PEC in op een winterse verkoop. Hetzelfde geldt voor Youness Mokhtar. 'Dat is ons beleid. Anders loopt hij deze zomer gratis de deur uit. Wij willen graag met Mustafa verlengen, maar niet tegen elke prijs. Wij kunnen geen bovenmatige salarissen betalen. Dat geldt voor alle spelers.'

Naast Saymak en Mokhtar lopen meer spelers uit hun contract. Zo is de club in gesprek met Terell Ondaan en wordt er gekeken naar het contract van Rick Dekker. De club bezit nog een optie om het contract van de 22-jarige middenvelder met één jaar te verlengen, maar overweegt direct langer met de basisklant in zee te gaan.

Op VI PRO een verhaal over de transferperikelen in Overijssel. De goede resultaten zorgen voor een jubelstemming maar een winterse leegloop dreigt. Worden de Zwollenaren slachtoffer van hun eigen succes?

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.