PEC legt Thomas langer vast: 'Geen haast om te vertrekken'

Reacties

Ryan Thomas (21) speelt ook de komende seizoenen voor PEC Zwolle. De aanvaller heeft zijn contract tot de zomer van 2019 verlengd en is daar erg blij mee, vertelt hij op de clubsite van zijn werkgever.

PEC legt Thomas langer vast: 'Geen haast om te vertrekken'

'PEC Zwolle is mijn eerste club buiten Nieuw-Zeeland en heeft een speciale plek in mijn hart gekregen. Ik heb de verschillende opties afgewogen, maar heb geen haast om naar een andere club te gaan. Ik voel veel vertrouwen vanuit de club en wil, als ik weer volledig ben hersteld van mijn blessure, weer belangrijk zijn voor PEC Zwolle', aldus Thomas, die herstellende is van een knieblessure.

Technisch directeur Gerard Nijkamp heeft hoge verwachtingen van de Nieuw-Zeelander. 'Als club zijn we erg content met het langer aanblijven van Ryan. Hij heeft sinds zijn komst aangetoond een absolute meerwaarde te zijn voor PEC Zwolle. Dat spelers van dit kaliber ook de komende jaren in Zwolle spelen is goed voor zowel de club als de ontwikkeling van de spelers zelf.'

Behalve Thomas heeft ook de 21-jarige Rick Dekker zijn contract bij PEC verlengd. De middenvelder, afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord, ligt nu tot de zomer van 2018 vast in Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.