Pavlidis maakt na bijna 700 minuten ruw einde aan Ajax-reeks

Reacties

Voor het eerst sinds 3 oktober heeft Ajax zondag een doelpunt geïncasseerd in de Eredivisie. AZ-spits Vangelis Pavlidis deed de Amsterdammers pijn.

Pavlidis maakt na bijna 700 minuten ruw einde aan Ajax-reeks
© Pro Shots

Ajax en AZ hielden elkaar in de Johan Cruijff Arena 49 minuten lang in evenwicht.  Toen snelde Yukinari Sugawara ervandoor aan de linkerkant. De voorzet van de Japanse vleugelverdediger belandde voor de voeten van Pavlidis, die de bal in de bovenhoek ramde: 0-1.

Voor Ajax-doelman Remko Pasveer betekende het een einde aan zijn lange reeks zonder tegendoelpunt. De laatste keer dat de ervaren keeper in de Eredivisie werd gepasseerd, was in het thuisduel met FC Utrecht. Daarna hield hij zeven competitieduels zijn doel schoon.

Na 693 minuten was het zondag dan eindelijk raak. De goal van Pavlidis was pas de derde tegentreffer van Ajax dit seizoen. Het is Pasveer dus niet gelukt om het record van Heinz Stuy uit 1970/71 te verbeteren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.