Pasveer wijkt nog een jaar uit naar Go Ahead Eagles

Remko Pasveer speelt ook komend seizoen voor Go Ahead Eagles. De club uit Deventer huurt de 25-jarige doelman nog een jaar van Heracles Almelo.

Pasveer wijkt nog een jaar uit naar Go Ahead Eagles

Pasveer reageerde onlangs teleurgesteld op de contractverlenging van eerste keeper Martin Pieckenhagen bij Heracles Almelo. Dat betekent voor Pasveer dat hij komend seizoen weinig kans heeft op speeltijd bij zijn eigenlijke werkgever.

Pasveer week afgelopen zomer al uit naar Go Ahead Eagles, waar hij dit seizoen 36 keer onder de lat stond. De club uit de Jupiler League maakt ook in de komende jaargang gebruik van zijn diensten.

Go Ahead Eagles slaagde er eerder al in FC Twente-huurling Halil Colak een jaar langer in de Adelaarshorst te houden en is met de club uit Enschede in onderhandeling over een langer verblijf van Wout Droste, die eveneens wordt gehuurd.

Joey Suk heeft zijn handtekening gezet onder een contract met Go Ahead Eagles voor de komende twee seizoenen. De speler uit de eigen jeugdopleiding debuteerde in de huidige jaargang in het eerste elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen