Pasveer geniet: 'Deze Bazoer kun je zó bij Oranje nemen'

Reacties

Domweg gelukkig in Gelredome. Zo voelt de 37-jarige Remko Pasveer zich. De minst gepasseerde goalie van de Eredivisie zit in Arnhem uitstekend in zijn vel, maar geniet ook met volle teugen van zijn excellerende ploeggenoten én de teamgeest.

Pasveer geniet: 'Deze Bazoer kun je zó bij Oranje nemen'
© Pro Shots
FC Groningen
FC Groningen
1 - 1
Vitesse
Vitesse

Of dat allemaal tot een rol in de titelrace kan leiden? Daar is het nog wat vroeg voor, volgens de ervaren goalie. 'We kunnen jongens als Oussama Tannane en Riechedly Bazoer niet verstoppen. Stel dat die worden weggekocht. Die jongens hebben ook ambities', zo verwijst hij naar de twee grote smaakmakers van het nieuwe Vitesse.

'Deze Bazoer kun je zó bij Oranje nemen. Honderd procent', zo oordeelt Pasveer over de verdediger annex middenvelder die dit seizoen zo imponeert. 'Hij staat met een lach op het veld, denkt in het teambelang, is fitter dan ooit en zó ontzettend slim en goed. Qua positie, qua duels. De meeste mensen zien wat hij aan de bal doet, maar let ook eens op waar hij loopt. Wat hij dit seizoen laat zien, is net zoals Tannane van hoog niveau. Die twee zijn niet onmisbaar, maar zij brengen echt zoveel extra’s, waardoor je gaat domineren, waardoor je gemakkelijk gaat scoren.'

'Ik vind het jammer dat mensen schrijven over hun zogenaamde mindere kanten. Iedereen heeft wel iets. Ik kijk net als de trainer liever naar die 99 dingen die wél goed gaan. Als club hebben we laten zien dat ze zich op hun gemak kunnen voelen en respect krijgen. Ze hebben een scherp randje, nou en? Het is heerlijk om met ze te spelen, ook zij zijn nu veel meer bezig met het team, dat is ons grote succes: dat we een team zijn.'

Lees op VI PRO het hele interview waarin Pasveer de lezer een kijkje in de Vitesse-keuken gunt en vooruit kijkt naar al het moois dat nog kan komen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.