Partizan kan huldiging eeuwige rivaal Rode Ster niet aanzien

Reacties
Partizan kan huldiging eeuwige rivaal Rode Ster niet aanzien
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De rivaliteit tussen Rode Ster en Partizan is enorm. De strijd om de Servische beker was donderdag de volgende editie van De Eeuwige Derby. De ruzie na afloop bij de verliezers was tekenend voor de rivaliteit.

Dit keer was Rode Ster de sterkste van de twee clubs uit Belgrado. Met twee doelpunten was Aleksandar Katai de man die de strijd om de Servische beker besliste. Slobodan Urosevic tekende voor de enige treffer van Partizan.

De verdediger deed ook na afloop van zich spreken. Hij dirigeerde luidruchtig zijn ploeg naar de kleedkamer. Op de huldiging van de rivaal zat hij helemaal niet te wachten. Kaapverdiaan Ricardo en Israëliër Bribas Natcho dachten daar anders over en keken rustig toe.

De Kaapverdiaan en de Israëliër kregen het dan ook aan de stok met Urosevic, die uiteindelijk zag dat zijn woorden wel effect sorteerden en dat de hele ploeg van Partizan de catacomben opzocht terwijl Rode Ster werd gehuldigd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.