Pardew moet stilgevallen West Bromwich Albion op gang krijgen

Reacties

West Bromwich Albion heeft woensdag de aanstelling van Alan Pardew als nieuwe manager bevestigd. De voormalige hoofdtrainer van onder meer Newcastle United en Crystal Palace is de opvolger van de eerder deze maand ontslagen Tony Pulis.

Pardew moet stilgevallen West Bromwich Albion op gang krijgen

Pardew is een contract tot halverwege 2020 overeengekomen met West Bromwich Albion, dat dinsdag onder leiding van interim-manager Gary Megson nog met 2-2 gelijkspeelde tegen Newcastle United. Megson zal de club verlaten.

'Ik ben heel erg blij met deze kans', vertelt de 56-jarige Pardew op de clubsite van West Bromwich Albion. 'Ik kijk ernaar uit om met deze getalenteerde groep samen te gaan werken. In eerste instantie is het de uitdaging om snel te stijgen op de ranglijst. Ik ben me ervan bewust dat ik in dienst treed van een van de meest traditionele clubs in het Engelse voetbal. Een club die vooruit wil, het is heel mooi om te helpen met het realiseren van dat doel.'

West Bromwich Albion bezet de zestiende plaats in de Premier League, met slechts drie punten meer dan hekkensluiter Crystal Palace, tot eind 2016 de werkgever van Pardew. The Baggies begonnen met zeven punten uit drie duels nog sterk aan het seizoen, maar zetten daarna een dramatische serie in.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.