Paraguay en Frankrijk in evenwicht

Reacties

Frankrijk is er zondagavond in aanloop naar het WK niet in geslaagd Paraguay opzij te zetten. In Nice kwam Les Bleus, zonder sterspeler Franck Ribéry, niet verder dan 1-1.

Paraguay en Frankrijk in evenwicht

u

Dat de ploeg van bondscoach Didier Deschamps niet overtuigend speelde tegen Paraguay is echter bijzaak voor voetbalminnend Frankrijk. De fitheid van Ribéry houdt de gemoederen vooral bezig.

Zaterdag ontkende bondsvoorzitter Noël Le Graët nog dat het WK in gevaar was voor Ribéry, maar zondagmiddag meldde de Franse sportkrant L'Équipe dat de sterspeler van Bayern München af gaat haken vanwege een rugblessure.

Behalve Ribéry was ook Karim Benzema niet van de partij. De aanvaller van Real Madrid zat, net als Ribéry, op de bank. Zonder de twee aanvallers, maar met uitblinker Paul Pogba domineerden de Fransen het grootste deel van de wedstrijd.

Pas in de slotfase werd het overwicht uitgedrukt in cijfers. Op aangeven van Laurent Koscielny maakte Antoine Griezmann in 82ste minuut zijn eerste treffer in het shirt van Frankrijk. Voor de zege bleek het niet voldoende. Het slotakkoord was namelijk voor Víctor Caceres, die vlak voor tijd de eindstand bepaalde: 1-1.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.