Pandev wil niet meer voor Lazio in actie komen

Lazio hoeft niet meer te rekenen op Goran Pandev. De spits wil niets meer met voorzitter Claudio Lotito te maken hebben en legt zich daarom neer bij een seizoen op de tribune zitten. Eerder deze zomer weigerde Pandev zijn contract te verlengen en verzocht hij om een transfer, waarop Lotito besloot de Macedoniër, net als Cristian Ledesma en Lorenzo De Silvestri, uit de selectie te verwijderen.

Pandev wil niet meer voor Lazio in actie komen

De spits heeft zich nu neergelegd bij een verloren seizoen in Rome. 'Ik wil niets meer te maken hebben met Lotito', aldus Pandev tegen het Macedonische TV Telma. 'Hij heeft altijd voor problemen gezorgd tijdens de contractbesprekingen. Ik wil hogerop en dat moet hij accepteren. Nu dien ik mijn contract uit op de tribune. Ik kan niet wachten op mijn transfervrije vertrek in 2010.'

Mogelijk biedt Internazionale uitkomst voor de spits. José Mourinho, trainer van de Nerazzurri is erg gecharmeerd van Pandev en moet tijdens de eerste maand van het nieuwe jaar Samuel Eto'o missen. De spits uit Kameroen neemt in januari deel aan de Afrika Cup. Overigens haalde Inter de spits in 2001 naar Italië, maar Pandev speelde geen wedstrijd voor de club.

Pandev speelde in totaal vijf seizoenen voor Lazio. In die periode kwam de veertigvoudig international tot 48 doelpunten in de Serie A, maar afgelopen transferperiode was dat voor geen enkele club voldoende om Pandev over te nemen van Lazio. De Silvestri werd inmiddels verkocht aan Fiorentina, terwijl Ledesma net als Pandev geen deel uitmaakt van de Lazio-selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen