Panama-cultheld Torres reageert ludiek op vragen over gewicht

Reacties

Román Torres is met zijn 99 kilo volgens de FIFA de zwaarste speler op het WK in Rusland. De 32-jarige verdediger kreeg op de persconferentie zondag een hoop vragen over zijn gewicht, maar kon daar prima om lachen.

Panama-cultheld Torres reageert ludiek op vragen over gewicht

Torres maakte op 11 oktober het doelpunt dat Panama voor het eerst in de geschiedenis naar het WK bracht. In de 88ste minuut scoorde hij tegen Costa Rica, waardoor het WK-ticket niet naar de VS, maar naar Panama ging. De excentrieke Torres wordt in zijn eigen land daardoor op handen gedragen en is hard op weg om één van de absolute culthelden van het WK te worden.

Zondag deed hij er weer een schepje bovenop. Bij de zoveelste vraag over zijn gewicht besloot hij niet te antwoorden, maar simpelweg zijn shirt op te trekken en zijn strakke sixpack te laten zien (zie onderstaande video). Torres loste onlangs Adebayo Akinfenwa af als sterkste speler in de videogame FIFA.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Panama zit in Rusland in een pittige poule met België, Engeland en Tunesië. Torres is niet bang voor de confrontatie met topspitsen als Romelu Lukaku en Harry Kane. 'Ik heb me goed voorbereid om ze af te stoppen. Wat ze van mij kunnen verwachten? Ze zullen mijn zone moeten respecteren! Ik ben klaar voor ze', laat hij weten in een uitgebreid interview op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.