Oudste zoon Zidane krijgt na volgende transfer Guti als hoofdtrainer

Reacties

Enzo Zidane, de oudste zoon van Real Madrid-trainer Zinedine, blijft maar van clubs wisselen. Na een halfjaar in Portugal voor CD Aves te hebben gespeeld, keert Zidane nu terug naar Spanje, waar hij voor Almería gaat spelen. Bij die club is Guti de hoofdtrainer.

Oudste zoon Zidane krijgt na volgende transfer Guti als hoofdtrainer
© Pro Shots

Enzo Zidane is inmiddels 24 jaar oud en krijgt zijn loopbaan maar niet van de grond. Hij komt net als zijn broertjes Luca, Theo en Elyaz uit de jeugdopleiding van Real, maar een doorbraak bij de club waar zijn vader jarenlang uitblinker was zat er niet in. Zidane vertrok in 2017 naar Alavés en belandde een jaar later bij Lausanne Sport. De Zwitsers verhuurden de aanvallende middenvelder al snel aan Rayo Majadahonda, voordat zij het contract van Zidane lieten ontbinden.

Zidane kwam met zijn transfervrije status bij het Portugese Aves terecht en houdt het daar na tien wedstrijden en twee doelpunten weer voor gezien. De technicus heeft een contract voor anderhalf jaar getekend bij Almería, de nummer twee van het tweede niveau van Spanje, en hoopt zich met Guti als coach verder te kunnen ontwikkelen. Guti was bij Real Madrid jarenlang ploeggenoot van Zinedine Zidane.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.