Ouderwetse matpartij in Zuid-Amerika na schop in het gezicht

Reacties
Ouderwetse matpartij in Zuid-Amerika na schop in het gezicht
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gezien de shirts leek het wel even op Boca Juniors – River Plate, maar ook met een andere tegenstander sloeg de vlam in de pan bij een wedstrijd van Boca. Het ging vlak voor rust mis na een trap in het gezicht, hoewel het slachtoffer daar zelf ook een beetje schuld aan had.

Boca Juniors
Boca Juniors
2 - 0
Always Ready
Always Ready

Boca Juniors stond in de nacht van woensdag op donderdag in de groepsfase van het Copa Libertadores-toernooi tegenover Always Ready uit Bolivia. Een club die nagenoeg hetzelfde tenue heeft als Boca's aartsrivaal River Plate. Mogelijk speelde het mee in de verhitte groepswedstrijd, die kort voor rust ontvlamde.

Frank Fabra, aanvoerder van Boca Juniors, kreeg vlak voor rust een trap in het gezicht van Rodrigo Ramallo en daarop ontstond een flinke duw- en trekpartij. De scheidsrechter van dienst deelde na de ruzie een rode kaart uit aan Ramallo en gezien de trap in het gezicht lijkt dat niet meer dan terecht. Na het bestuderen van de beelden blijkt echter dat Ramallo niet de volledige schuld op zich hoeft te nemen. Fabra speelde een ongelukkige rol in het scenario waarin hij in het gezicht werd getrapt. De verdediger van Boca Juniors rolde de bal al liggend naar zichzelf toe, waardoor Ramallo niet het speeltuig, maar het gezicht van de tegenstander raakte.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.