Oude naam FC Oss keert terug: 'Voelt als een succes voor allemaal'

Reacties

FC Oss heet met ingang van het seizoen 2018/19 weer TOP Oss. Zo keert de naam die de Brabantse club vóór 2009 sierde terug. Dit meldt de Jupiler League-vereniging via de officiële kanalen. 

Oude naam FC Oss keert terug: 'Voelt als een succes voor allemaal'

Acht jaar geleden wijzigde de club uit Oss de voetbalnaam. Reden hiervoor was dat de betaald voetbaltak losgeweekt moest worden van de amateurtak. 'Inmiddels is dat gebeurd en is het duidelijk dat het twee bevriende doch nadrukkelijk losstaande entiteiten zijn', schrijft FC Oss op de clubwebsite.

De huidige nummer vijf van de Jupiler League laat weten positief gestemd te zijn over de herinvoering van de naam, die al sinds 1928 bij de club hoort. 'Dat dit nu weer kan, voelt als een heerlijk succes voor ons allemaal', laat directeur Peter Bijvelds weten.

De komende periode wil de profclub uit Oss met hulp van betrokkenen en sponsoren de kosten drukken die bij de herinvoering van de naam komen kijken. In onderstaande video laten supporters en voormalig spelers van de club  zich uit over de terugkeer van TOP Oss.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.