Oranje traint zonder De Ligt, Dumfries en Aké sluiten later aan

Reacties

Denzel Dumfries voegt zich zondagavond bij de selectie van het Nederlands elftal. Nathan Aké, die zaterdag de Champions League won met Manchester City, doet dat vanwege de huldiging pas later.

Oranje traint zonder De Ligt, Dumfries en Aké sluiten later aan
Nederland
Nederland
nv
2 - 4
Kroatië
Kroatië

Dumfries trok zaterdagavond in Istanbul aan het kortste eind met Internazionale, dat met 1-0 verloor van Manchester City. De selectie van Simone Inzaghi is alweer geland op Italiaanse bodem. Dumfries zal snel op het vliegtuig richting Amsterdam stappen, waarna hij zich bij Oranje zal voegen. Aké doet dat zoals gezegd later. Manchester City reist maandag met de bus door het centrum, waarna de selectie gehuldigd wordt. Na alle festiviteiten vliegt hij naar Nederland.

Bondscoach Ronald Koeman mist op de training van zondag alleen Matthijs de Ligt. De verdediger van Bayern München werkt binnen een individueel programma af. Het Nederlands elftal is om 12.00 uur begonnen aan de training, die voor een kwartier toegankelijk was voor media.

Oranje bereidt zich voor op de halve finale van de Nations League tegen Kroatië in De Kuip, waar ook de finale gespeeld wordt. De selectie van Koeman traint maandag en dinsdag nog, waarbij de training van maandag besloten is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.