Oranje traint opnieuw achter gesloten deuren in Alkmaar

Reacties

Het Nederlands elftal begint om 12.00 uur in het AFAS Stadion aan een besloten training richting het uitzwaaiduel met Wales van woensdag.

Oranje traint opnieuw achter gesloten deuren in Alkmaar

Zaterdagavond won Oranje nog de vriendschappelijke interland tegen Ghana met 1-0, terwijl de oefencampagne twee weken daarvoor was begonnen met een gelijkspel tegen Ecuador (1-1). Woensdag komt Wales op bezoek in De Arena en een dag later vertrekt de ploeg van bondscoach Louis van Gaal naar Brazilië, waar op vrijdag 13 juni het eerste groepsduel met Spanje op het programma staat.

Deze week traint Nederland vier keer in het stadion van AZ. De oefensessie van zondagavond was, net als die van maandag om 12.00 uur en 18.30 uur, besloten. Dinsdag om 11.45 uur is publiek en pers welkom tijdens een uitzwaaitraining. Na de wedstrijd tegen Wales verzamelt de WK-selectie donderdag om 17.30 uur in Huis ter Duin. Om 20.45 uur vertrekt het vliegtuig naar Rio de Janeiro.

Van Gaal maakte afgelopen zaterdag zijn WK-selectie van 23 man bekend. Naast de geblesseerde Rafael van der Vaart (Hamburger SV) vielen ook Patrick van Aanholt (Vitesse), Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Quincy Promes (FC Twente), Karim Rekik (PSV), Tonny Vilhena (Feyenoord) en Jeroen Zoet (PSV) af.

Bekijk hier de volledige WK-selectie van Nederland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.