Oranje op Rapport: Verbruggen grote uitblinker in Frankfurt

Nederland ging dinsdagavond door een late tegentreffer ternauwernood onderuit op bezoek bij Duitsland. In dit bericht vind je de beoordelingen van Voetbal International.

Duitsland
Duitsland
2 - 1

Oranje kende een bliksemstart, want al na vier minuten zorgde Joey Veerman met zijn eerste interlandtreffer voor de 0-1. De voorsprong hield slechts zeven minuten stand, aangezien Maximilian Mittelstädt in de elfde minuut op zeer fraaie wijze de 1-1 maakte.

Het duel leek af te stevenen op een gelijkspel, maar kort voor tijd sloegen de Duitsers nog een keer toe. MOTM Bart Verbruggen leek een 'schouderbal' van Niclas Füllkrug nog uit het doel te houden, maar de bal bleek de doellijn te hebben gepasseerd. De wedstrijd eindigde daarom in 2-1.