Oranje met complete groep én traditioneel vliegtuigje richting Noord-Macedonië

Reacties

Het Nederlands elftal is met een complete selectie begonnen aan de afsluitende training voor het laatste groepsduel, waarin Noord-Macedonië de tegenstander is. Ook was er het inmiddels vertrouwde vliegtuigje met een boodschap voor bondscoach Frank de Boer.

Oranje met complete groep én traditioneel vliegtuigje richting Noord-Macedonië
© Pro Shots

Oranje is al zeker van de winst in Groep C, waardoor het afsluitende groepsduel er eentje om des keizers baard is. Het is dus de vraag of De Boer met zijn sterkste elf speelt, of dat hij enkele spelers rust geeft en andere jongens een kans in de basis schenkt. Een speler als Marten de Roon (die op scherp staat) zou gespaard kunnen worden, net als de tot voor kort met liesklachten kampende Matthijs de Ligt.

Hoe dan ook: zondag begon Oranje met een volledige spelersgroep aan de laatste oefensessie. Ook was er weer een vliegtuigje met boodschap, zoals we dat de laatste week vaker zagen. 'Ben jij nou zo slim, Frank? Blijf Malen', luidde het schrijven, uiteraard verwijzend naar een eventuele basisplek voor PSV-aanvaller Donyell Malen. Oranje trapt maandag om 18.00 af tegen Noord-Macedonië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.