Oranje Leeuwinnen nú duidelijk de favoriet: de odds voor de tweede test

ADVERTORIAL - De Oranje Leeuwinnen gaan woensdagavond tegen Portugal op jacht naar hun eerste zege tijdens het EK. De Nederlandse dames zijn de favoriet voor de tweede groepswedstrijd. Bekijk de quoteringen en speel mee bij Unibet!

Oranje Leeuwinnen nú duidelijk de favoriet: de odds voor de tweede test
© Pro Shots

'Natuurlijk kan Oranje kampioen worden', zei bondscoach Mark Parsons op weg naar de EK-start. Hij rekende zijn ploeg tot de zes serieuze kanshebbers voor de titel. Logisch ook, want Nederland is de regerend kampioen. In de eerste groepswedstrijd werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Zweden. Tegen Portugal zal gewonnen moeten worden om met een goed gevoel aan het laatste pouleduel met Zwitserland te beginnen.

De Oranje Leeuwinnen zijn met een quotering van 1.40 voor een overwinning ook duidelijk de favoriet. Portugal begon aan het EK met een 2-2 gelijkspel tegen Zwitserland. Het team verloor begin dit jaar nog kansloos van sterkere elftallen als bijvoorbeeld Duitsland (3-0) en Zweden (0-4). Denk jij dat Nederland de score ver kan laten oplopen? De odd voor een zege met minstens twee goals verschil is 2.07. Inzetten op een overwinning met drie goals verschil of meer kan je zelfs 3.85 keer de inleg opleveren.

Parsons kreeg in de aanloop naar het duel van vanavond in Leigh wel een grote tegenvaller te verwerken. Dinsdag werd bekend dat Vivianne Miedema positief heeft getest op corona. Anderen zullen voorin moeten opstaan. Bij afwezigheid van topscorer Miedema is Lieke Martens de favoriet om te scoren (2.33). De quoteringen voor goals van Lineth Beerensteyn (2.60) en Jill Roord (2.90) zijn hoger.

Dat Nederland een serieuze kanshebber is voor EK-winst, is ook terug te zien in de odds voor eindwinst. De quoteringen sluiten aan bij de woorden van Parsons. Met een odd van 15.00 voor eindwinst is Oranje ook na het gelijkspel tegen Zweden nog de zesde kanshebber voor de titel. Denk je dat Nederland in ieder geval de eindstrijd bereikt? Inzetten op een finaleplaats voor de ploeg van Parsons kan je 7.00 keer de inleg opleveren.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro is een Free Bet ter waarde van 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's