Opvallende rol Janssen in aanloop naar Mexicaa​​​​​​​nse finale

Reacties

Vincent Janssen heeft met CF Monterrey de finale om de Mexicaanse landstitel bereikt. In het tweede duel met Necaxa kreeg hij een opvallende gele kaart bij zijn vroege wissel, vermoedelijk vanwege een blessure.

Opvallende rol Janssen in aanloop naar Mexicaa​​​​​​​nse finale
© Pro Shots

Janssen was trefzeker in de eerste wedstrijd (2-1). In de nacht van zondag op maandag maakte Monterrey de klus af met een 0-1 zege. Rogelio Funes Mori, de topschutter van Monterrey in de reguliere competitie, scoorde in blessuretijd.

Funes Mori loste Janssen kort voor rust af. Scheidsrechter César Ramos Palazuelos dwong de Nederlandse spits - die last van een blessure leek te hebben - haast te maken en daar was Janssen niet van gediend. Hij stopte met lopen en kreeg prompt een gele kaart van Palazuelos. Dat heeft geen consequenties voor de deelname van Janssen aan de eindstrijd van de play-offs.

Achtvoudig kampioen Club América is de tegenstander in de dubbele confrontatie op donderdag en zondag. Monterrey eindigde als nummer acht in de reguliere competitie en plaatste zich als laatste ploeg voor de play-offs. Club América werd zesde. Het is nog de vraag hoe ernstig Janssen geblesseerd is, en of hij de finale (deels) moet laten schieten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer V. Janssen
Meer over V. Janssen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.