'Opvallende move lonkt voor Puig: Piqué doet navraag bij huidig ploeggenoot'

Reacties

Riqui Puig krijgt van Barcelona de ruimte om een nieuwe club te vinden. Een opvallende move lonkt voor de 22-jarige middenvelder, die in Camp Nou uit beeld dreigt te raken.

'Opvallende move lonkt voor Puig: Piqué doet navraag bij huidig ploeggenoot'
© Pro Shots

Het doorgaans goed ingelichte Mundo Deportivo weet te melden dat Puig zijn loopbaan kan vervolgen in de Segunda División. FC Andorra heeft begrepen dat de Spanjaard hoe dan ook in eigen land actief wil blijven en heeft besloten de stoute schoenen aan te trekken. Saillaint detail is dat huidig ploeggenoot Gerard Piqué eigenaar is van de club die afgelopen seizoen voor het eerst in de geschiedenis naar het tweede niveau promoveerde.

Puig begon vorig seizoen slechts twee competitieduels in de basis en lijkt ook deze jaargang niet op al te veel speeltijd hoeven te rekenen. Xavi stond de middenvelder in de zoektocht naar een nieuwe werkgever toe de tournee in de Verenigde Staten over te slaan. 'Als Puig lekker wil voetballen pak ik de fiets, ga ik naar Barcelona en neem ik hem mee naar Andorra', zou trainer Eder Sarabia zich al hebben laten ontvallen.

Het contract van Puig bij Barcelona loopt nog een jaar door. Het is niet bekend of de Spaanse topclub een transfersom verlangt voor het voormalige toptalent en of een overstap naar FC Andorra een reële optie is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.