Opvallende Brugse matchwinner Meijer juicht een keer te veel

Reacties

Bjorn Meijer heeft een droommiddag beleefd bij Club Brugge. Zijn eerste goal in Belgische dienst was meteen genoeg voor de zege op KV Kortrijk.

Opvallende Brugse matchwinner Meijer juicht een keer te veel
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
2 - 1
Kortrijk
Kortrijk

Meijer, die deze zomer van FC Groningen werd overgenomen, kopte in de extra tijd van de eerste helft raak. De verdediger (19) dacht diep in de tweede helft dat kunstje dunnetjes te hebben overgedaan.

'Ik wist niet dat het buitenspel was, anders zou ik daar niet zo staan springen', keek Meijer op de clubsite terug op zijn andere juichmoment. 'Dat was jammer, maar ik ben ook blij met mijn andere goal. Uiteindelijk was die heel bevrijdend net voor rust. Anders ga je met een ander gevoel de kleedkamer in.'

Dat goede gevoel bleef na afloop. Want na rust werd niet meer gescoord en kreeg Meijer dus de bloemen voor zijn rol als matchwinner voor Club Brugge.

Noa Lang
Voor Noa Lang was het juist een mindere dag. De Oranje-international zag zijn invalbeurt voortijdig eindigen door een enkelblessure. 'Jammer genoeg blesseerde hij zich', zei trainer Carl Hoefkens. 'Ik hoop heel hard dat het meevalt. We zullen morgen bekijken wat de diagnose is.'

Bekijk hier al onze video's
Meer B. Meijer
Meer over B. Meijer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.