Opvallend: voormalig NAC-verdediger moet problemen Arsenal oplossen

Reacties

Pablo Marí staat op het punt bij Arsenal te tekenen. De Spanjaard is in Londen gearriveerd om zijn overstap af te ronden.

Opvallend: voormalig NAC-verdediger moet problemen Arsenal oplossen
© Pro Shots

Marí speelde in het seizoen 2017/18 als huurling van Manchester City nog bij NAC Breda en eindigde met de Brabanders toen als veertiende in de Eredivisie. Hij keerde vervolgens voor even terug naar Manchester City, werd toen verhuurd aan Deportivo La Coruña en maakte vorige zomer uiteindelijk de overstap naar Flamengo. De Braziliaanse club gaat de 26-jarige verdediger nu verhuren aan Arsenal, met een optie tot koop.

Voor de nieuwe Arsenal-manager Mikel Arteta is Marí een oude bekende. Arteta was de assistent van Pep Guardiola bij Manchester City en maakte zijn nieuwe verdediger daar dus mee. De nood is hoog in Noord-Londen. David Luiz heeft nog niet overtuigd na zijn overstap van Chelsea en er zijn nog altijd twijfels over Sokratis Papastathopoulos en Shkodran Mustafi.

Marí zei bij aankomst in Engeland al uit te kijken naar zijn avontuur bij Arsenal en de verwachting is dat de deal snel afgerond wordt. In het halfjaar bij Flamengo was hij erg succesvol met het winnen van de Braziliaanse titel en de Copa Libertadores.

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.