Opstelling PSV: Babadi behoudt plek, Pepi op de bank

Reacties

Peter Bosz heeft bij PSV nul wijzigingen doorgevoerd in zijn basisploeg ten opzichte van het duel met Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. Isaac Babadi staat vanavond aan de aftrap bij de eerste wedstrijd tegen Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League.

Opstelling PSV: Babadi behoudt plek, Pepi op de bank
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 1
Sturm Graz
Sturm Graz

PSV won vrijdagavond in De Kuip met 0-1 in de eerste officiële wedstrijd onder Bosz. Noa Lang groeide toen uit tot matchwinner, hij moet tegen Sturm Graz opnieuw voor de creativiteit en dreiging vanaf links gaan zorgen. Johan Bakayoko speelt op de andere flank en Luuk de Jong is wederom de spits, wat betekent dat aanwinst Ricardo Pepi geduld moet hebben.

Op het middenveld houdt Bosz vast aan het trio Joey Veerman, Ibrahim Sangaré en Babadi. Laatstgenoemde maakte in de voorbereidingsperiode indruk en hoopt dit seizoen door te breken. De achttienjarige aanvallende middenvelder uit de PSV-opleiding beleefde tegen Feyenoord zijn debuut.

Achterin krijgt Jordan Teze opnieuw de voorkeur op de rechtsbackpositie. André Ramalho en Olivier Boscagli vormen het centrale duo en Patrick van Aanholt speelt vanaf links.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Babadi, Sangaré, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.