Opsteker uit eigen land voor Ajax-figurant Dolberg

Reacties

Kasper Dolberg heeft uit eigen land een opsteker gekregen. Hij is namelijk opgenomen in de selectie van de nationale ploeg van Denemarken, waardoor hij dus mag hopen op speeltijd.

Opsteker uit eigen land voor Ajax-figurant Dolberg

Dolberg speelt dit seizoen vooralsnog een bijrol bij Ajax en is op weg naar de uitgang. Hij tekent binnen afzienbare tijd een contract bij OGC Nice, zo is de verwachting, omdat hij in Amsterdam op een zijspoor is beland. Zijn gebrek aan speeltijd en de transferperikelen hebben vooralsnog geen invloed op zijn plek bij de nationale ploeg, zo is duidelijk geworden.

De Noorse bondscoach Åge Hareide van Denemarken heeft Dolberg namelijk 'gewoon' opgeroepen voor de uitduels met Gibraltar en Georgië, op donderdag 5 en zondag 8 september, in het kader van de EK-kwalificatiereeks. Bij de selectie zitten ook ex-Ajacieden Christian Eriksen en Lasse Schöne, voormalig PSV-verdediger Mathias Zanka Jørgensen en Joachim Andersen (ex-FC Twente, nu Olympique Lyon).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.