Opnieuw coronaproblemen voor Real: Vinícius moet training missen

Reacties

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane kon donderdag tijdens de training geen beroep doen op Vinícius Júnior. Volgens de oefenmeester is er bij de Braziliaan iets misgegaan bij de coronatest die alle spelers twee dagen voor elke wedstrijd krijgen. De test moest opnieuw en uit voorzorg nam Vinícius niet deel aan de training.

Opnieuw coronaproblemen voor Real: Vinícius moet training missen
© Pro Shots

Vinícius werd donderdagochtend opnieuw getest, maar doordat de uitslag pas in de middag volgt, kon hij niet meedoen aan de training. 'Er ging iets fout met de test, waardoor er een foutmelding kwam en hij opnieuw moest', legde Zidane tijdens de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Alavés van vrijdag. 'Ik verwacht geen problemen en denk dat Vinícius er morgen gewoon bij is.'

Dat zou Zidane goed uitkomen, want Real heeft al wat personele problemen. Sergio Ramos en Dani Carvajal zijn geschorst, terwijl Marco en Nacho waarschijnlijk ontbreken vanwege blessures. Voorin moet Zidane het doen zonder Eden Hazard. Vinícius zou zijn plek kunnen overnemen, maar er zijn meer opties voor de trainer.

Jovic
Het is niet de eerste keer dat er bij Real problemen zijn vanwege het coronavirus. Meerdere Spaanse kranten meldden woensdag dat Luka Jovic de wedstrijd tegen Alavés moet missen omdat hij door Real in quarantaine is geplaatst. De aanvaller zou in contact zijn gekomen met een vriend die positief was getest op het virus.

LaLiga

Stand LaLiga 2019/2020

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
38
26
9
3
70-25
+45
87
2
Barcelona
38
25
7
6
86-38
+48
82
3
Atlético Madrid
38
18
16
4
51-27
+24
70
4
Sevilla
38
19
13
6
54-34
+20
70
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.