Opmerkelijk: Catalaanse krant denkt aan Locadia als Memphis-opvolger bij Barcelona

Reacties

Barcelona laat Memphis Depay naar Atlético Madrid gaan en Xavi hoopt een vervanger voor de Nederlander te kunnen strikken. Deze eventuele opvolger mag echter niet te veel kosten. De Catalaanse krant SPORT denkt met Barcelona mee en komt met een wel erg opvallende optie.

Opmerkelijk: Catalaanse krant denkt aan Locadia als Memphis-opvolger bij Barcelona
© Pro Shots

Memphis traint met toestemming van Barcelona al mee bij Atlético en zal vermoedelijk deze vrijdag zijn handtekening gaan zetten onder een meerjarig contract in de Spaanse hoofdstad. Xavi heeft nog voldoende smaken over in zijn voorhoede, maar zou toch graag een nieuwe aanvaller willen binnenhalen, zo maakte hij donderdag na de bekerzege op Ceuta duidelijk.

Barcelona heeft niet bijster veel financiële mogelijkheden voor het aantrekken van een nieuwe aanvaller en moet daarom creatief te werk gaan. SPORT, dat de club op de voet volgt, heeft een lijstje gemaakt met potentiële 'low cost'-opvolgers voor Memphis. Dat lijstje wordt geopend met Gonçalo Guedes, maar hij is inmiddels naar Benfica vertrokken. Met een transfersom van 32 miljoen euro kon de Portugees ook niet echt een goedkope optie genoemd worden.

Op de uit veertien namen tellende kandidatenlijst staan verder spelers als Roberto Firmino (Liverpool), Alexis Sánchez (Olympique Marseille, ex-Barcelona) en Lucas Moura (Tottenham Hotspur). Zij hebben allemaal aflopende contracten bij hun clubs. De meest opvallende naam wordt voor het laatst bewaard: SPORT schuift ook Jürgen Locadia naar voren. De 29-jarige Nederlander vertrok onlangs bij het Iraanse Persepolis en is nu transfervrij. Zou zijn naam weleens bij Xavi en co zijn opgekomen?

Bekijk hier de door SPORT gemaakte kandidatenlijst. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.