Opluchting voor Boëtius: geen chemotherapie noodzakelijk

Reacties

Jean-Paul Boëtius hoeft geen chemotherapie te ondergaan, zo heeft Hertha BSC bekendgemaakt. Bij de aanvaller werd acht dagen geleden een tumor in een van de teelballen vastgesteld.

Opluchting voor Boëtius: geen chemotherapie noodzakelijk
© Pro Shots

'Het onderzoek heeft uitgewezen dat chemotherapie niet nodig zal zijn', zei clubarts Marcus Jung aan het begin van de persconferentie van vrijdagmiddag. 'Daar zijn we allemaal heel blij mee. De hele Hertha-familie is daar blij mee. Het is heel, heel goed nieuws.'

Boëtius werd vorige week vrijdag geopereerd. Hij werd vervolgens bezocht door trainer Sandro Schwarz, met wie hij een zeer goede relatie onderhoudt. 'Hij is zijn glimlach niet verloren. Dat is heel goed nieuws', zei Schwarz deze week over zijn bezoek.

Eerder dit seizoen werd bij aanvaller Marco Richter van Hertha ook een tumor in een testikel vastgesteld. Hij hoefde eveneens geen chemotherapie te ondergaan. De schrik zit er wel goed in bij Hertha. Schwarz liet weten dat hij en meerdere spelers al een preventief onderzoek hebben ondergaan aan het begin van de week.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.