Opluchting Ajax: Berghuis mee naar Noorwegen voor return

Reacties

Steven Berghuis keert terug in de wedstrijdselectie van Ajax. De aanvaller ontbrak in het duel met NEC (2-2) afgelopen weekend, maar is er tegen Bodø/Glimt donderdag weer bij.

Opluchting Ajax: Berghuis mee naar Noorwegen voor return
© Pro Shots
FK Bodø/Glimt
FK Bodø/Glimt
nv
1 - 2
Ajax
Ajax

Woensdag maakte Ajax bekend welke spelers door trainer John van ’t Schip geselecteerd zijn voor de Conference League-return in Noorwegen. Steven Bergwijn ontbreekt nog vanwege zijn blessure, maar collega-international Berghuis is in ieder geval weer beschikbaar. Hij lijkt in Noorwegen de aanvoerdersband te gaan dragen.

Ajax poetste in de heenwedstrijd in de Johan Cruijff Arena een 0-2 achterstand weg. Diep in blessuretijd was het Berghuis die met een fabelachtige goal de meubelen voor de Amsterdammers redde. Julian Rijkhoff had op dat moment net zijn debuut gemaakt, hij is er in Noorwegen ook weer bij.

Dit is de gehele selectie van Ajax voor het duel met Bodø/Glimt:
Diant Ramaj, Gero Rulli, Jay Gorter, Devyne Rensch, Anton Gaaei, Jorrel Hato, Ahmetcan Kaplan, Borna Sosa, Josip Šutalo, Tristan Gooijer, Jordan Henderson, Kenneth Taylor, Sivert Mannsverk, Branco van den Boomen, Kian Fitz-Jim, Benjamin Tahirović, Brian Brobbey, Chuba Akpom, Carlos Forbs, Julian Rijkhoff, Steven Berghuis, Kristian Hlynsson en Jaydon Banel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.