Oplossing voor vervelende situatie bij Chelsea dient zich aan voor Aubameyang

Reacties

Pierre-Emerick Aubameyang vertrekt mogelijk alsnog bij Chelsea. Volgens verschillende Engelse en Amerikaanse media is Los Angeles FC in de race voor de spits en wordt er gewerkt aan een huurdeal.

Oplossing voor vervelende situatie bij Chelsea dient zich aan voor Aubameyang
© Pro Shots

De 33-jarige Aubameyang kwam in de zomer over van Barcelona, maar is nu een van de voornaamste slachtoffers van de winterse koopwoede van Chelsea geworden. De aanvaller werd (net als Noni Madueke) niet ingeschreven voor de Champions League en komt niet in de plannen van Graham Potter voor. Er wordt nu nog gezocht naar een oplossing.

Die oplossing ligt mogelijk in de Verenigde Staten. Los Angeles FC is op zoek naar een opvolger voor Cristian Arango, die is verkocht aan het Mexicaanse Pachuca, en heeft Aubameyang hoog op de verlanglijst staan. Er zou worden gesproken over een huurdeal tot in ieder geval de zomer. Chelsea zou hebben aangeboden om het salaris van de overbodige aanvaller te blijven doorbetalen.

Aubameyang heeft volgens de berichtgeving wel oor naar een tijdelijke verhuizing naar de Verenigde Staten, nu hij weet dat hij in de aankomende maanden bij Chelsea nergens meer op hoeft te rekenen. De transferwindow in de Verenigde Staten gaat deze vrijdag open en loopt tot 4 mei. Er is dus voldoende tijd om wat te regelen, maar et nieuwe seizoen in de Major League Soccer begint in het laatste weekend van februari en Los Angeles FC hoopt Aubameyang dan wel binnen te hebben.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.