Ook Van der Heijden valt langdurig weg bij Feyenoord

Reacties

Feyenoord kan ongeveer zes weken geen beroep doen op Jan-Arie van der Heijden. De centrale verdediger heeft een spierscheuring in zijn kuit opgelopen.

Ook Van der Heijden valt langdurig weg bij Feyenoord

Van der Heijden zou dinsdagavond eigenlijk in de basis starten tegen Napoli, maar tijdens de warming-up voorafgaand aan dat Champions League-duel viel hij geblesseerd uit. Inmiddels is duidelijk dat Van der Heijden een spierscheuring in zijn kuit opgelopen heeft.

Dat betekent dat Feyenoord het de komende tijd moet doen zonder zijn vaste verdedigingsduo. Eerder viel Eric Botteghin immers al weg met een blessure. De Braziliaan wordt pas na de winterstop weer terug op het veld verwacht in De Kuip. De rentree van Sven van Beek komt de Rotterdammers wat dat betreft erg goed uit.

Ook Renato Tapia en Jeremiah St. Juste zijn opties voor in het hart van de Feyenoord-defensie. Van der Heijden mist door zijn blessure in ieder geval de competitiewedstrijden tegen AZ, PEC Zwolle, Ajax, Roda JC en ADO Den Haag. Ook het tweeluik met Shakhtar Donetsk in de Champions League gaat aan de linkspoot voorbij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.