Ook Mbappé test positief op coronavirus: grote problemen voor PSG

Reacties

Kylian Mbappé komt dinsdagavond niet in actie voor de Franse nationale ploeg bij het Nations League-duel met Kroatië. De superster van de wereldkampioen is positief getest op het coronavirus.

Ook Mbappé test positief op coronavirus: grote problemen voor PSG
© Pro Shots

Mbappé speelde zaterdag nog tegen Zweden en werd in die Nations League-wedstrijd ook de matchwinner (0-1). Tussen de twee interlands door ondergingen de Franse internationals een nieuwe serie tests. Daarbij is aan het licht gekomen dat Mbappé besmet is geraakt met het coronavirus, ook al heeft hij geen symptomen.

De 21-jarige aanvaller is al de zevende speler van Paris Saint-Germain die na het seizoenslot positief getest is op het coronavirus. Mbappé komt in een rijtje met Neymar, Mauro Icardi, Ángel Di María, Leandro Paredes, Keylor Navas en Marquinhos.

Voor de grootmacht begint het nieuwe Ligue 1-seizoen op 10 september met een wedstrijd tegen Lens. De verliezend Champions League-finalist kreeg vanwege de Europese verplichtingen een langere rustperiode en kwam niet in actie bij de eerste twee speelrondes. Het is nog onduidelijk over wie PSG-coach Thomas Tuchel dan weer kan beschikken. Het nog onduidelijk of het duel met Lens überhaupt doorgaat. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.