Ook jarig PEC Zwolle laat kunstgras achter zich

Reacties

PEC Zwolle speelt komend seizoen weer op echt gras. Voorzitter Adriaan Visser kondigt het afscheid van het kunstgras aan op de verjaardag van de Overijsselse club.

Ook jarig PEC Zwolle laat kunstgras achter zich
© Pro Shots

'We zijn een club met een sterke hang naar het verleden! Zo ben ik ontzettend blij hier kenbaar te kunnen maken dat we vanaf het nieuwe seizoen weer op natuurgras gaan spelen', laat Visser weten op de website van PEC Zwolle, dat 110 jaar geleden werd opgericht.

Visser kijkt uit naar het echte gras in de PEC-thuishaven. 'Ik kan me, met ongetwijfeld velen, nu al weer verheugen op geur van gras in ons stadion. En belangrijker dan dat gevoel van mijzelf, is dat we nu onze jonge spelers nog beter kunnen ontwikkelen in hun carrière als voetballer.'

PEC Zwolle is niet de enige Eredivisie-club die deze zomer afscheid neemt van het kunstgras. Ook ADO Den Haag en VVV-Venlo spelen vanaf komend seizoen weer op echt gras.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.