Ook Chelsea-talent Hudson-Odoi test positief op corona

Reacties

Callum Hudson-Odoi is besmet met het coronavirus. De negentienjarige aanvaller heeft donderdagavond positief getest op het virus dat zich in een rap tempo door Europa verspreidt.

Ook Chelsea-talent Hudson-Odoi test positief op corona
© Pro Shots

Chelsea maakt op de clubsite melding van de positieve test van Hudson-Odoi. De club heeft direct actie ondernomen: iedere werknemer bij de club die recentelijk contact heeft gehad met de Engelsman gaat in zelfisolatie, zoals de gezondheidsregels van de regering voorschrijven. Het gaat om de hele Chelsea-selectie, de trainersstaf en een aantal andere personeelsleden.

'Callum vertoonde dinsdag tekenen van een lichte verkoudheid en is sinsdeien niet meer op het trainingscomplex geweest als voorzorgsmaatregel. Zijn test was positief en dus zal hij een periode van zelfisolatie ingaan. Ondanks de positieve test gaat het goed met Callum. Hij kijkt ernaar uit om zo snel mogelijk weer terug te keren op het trainingsveld', laat Chelsea weten.

Donderdag werd bekend dat ook Arsenal-manager Mikel Arteta lijdt aan het coronavirus. De wedstrijd tussen Arsenal en Brighton & Hove Albion is daardoor afgelast. De rest van de Premier League-duels van komend weekeinde gaan vooralsnog door. De verwachting is dat daar vrijdagochtend een nieuw besluit over wordt genomen.

Hudson-Odoi heeft inmiddels via een videoboodschap laten weten alweer hersteld te zijn van het virus:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Coronavirus heeft enorme impact: 'EK uitstellen is momenteel de beste optie'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.