Ontluisterende reeks wankelende Ten Hag: slechtste start in 61 (!) jaar

Reacties

De positie van Erik ten Hag op Old Trafford wankelt. De vernederende thuisnederlaag tegen Newcastle United levert de Tukker een ontluisterend rapport op.

Ontluisterende reeks wankelende Ten Hag: slechtste start in 61 (!) jaar
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 3
Newcastle United
Newcastle United

Manchester United verkeert in diepe sportieve crisis. Woensdagavond werd het voor de tweede keer in vier dagen op pijnlijke wijze te kijk gezet in eigen stadion. Liefst 72.000 toeschouwers waren net als zondag getuige van een 0-3 nederlaag. Toen was Manchester City ook al met 0-3 te sterk, waardoor United voor het eerst sinds 1962 twee opeenvolgende thuisduels met een dergelijk grote marge verloor.

Voor Ten Hag worden de cijfers meedogenloos. Het voetbalbolwerk Manchester United is bezig aan een bijna historisch seizoen. Voor het eerst in 61 (!) jaar verloor de club acht van de eerste vijftien officiële wedstrijden van het seizoen. Toen eindigde de topclub uiteindelijk als negentiende in een competitie met 22 clubs.

Ook de statuur van Old Trafford brokkelt langzaam af. Ten Hag is bezig aan de slechtste reeks van Manchester United in liefst 93 jaar. Daardoor is het Theatre of Dreams voor de Tukker langzaam een broedplaats voor een nachtmerrie aan het worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.