Ongelukkig debuut Van der Wiel bij verliezend Cagliari

Gregory van der Wiel heeft een weinig succesvol debuut achter de rug bij Cagliari. De rechtsback ging met zijn ploeg met 2-3 onderuit tegen Genoa.

Trainer Massimo Rastelli had na één helft bovendien wel genoeg gezien van Van der Wiel. De rechtsback, die afgelopen zomer overkwam van Fenerbahçe, werd na een weinig overtuigend optreden afgelost door Paolo Pancrazio Farago.

Op dat moment stond het door doelpunten van Andrey Galabinov en Adel Taarabt al 0-2 voor Genoa. Leonardo Pavoletti deed vlak na rust nog wel iets terug, maar Luca Rigoni bracht de marge een kwartier voor tijd weer naar twee. Een rake strafschop van João Pedro mocht niet meer baten voor Cagliari, dat vijftiende staat in de Serie A.

Sampdoria - Atalanta Bergamo 3-1
Met Marten de Roon en Hans Hateboer in de basis is Atalanta Bergamo er niet in geslaagd een goed resultaat te boeken op bezoek bij Sampdoria. Bryan Cristante zette Atalanta nog wel op voorsprong, maar doelpunten van Duvan Zapata, Gianluca Caprari en Karol Linetty bezorgden de thuisploeg drie punten. Atalanta staat twaalfde met negen uit acht, Sampdoria is met veertien punten de nummer zes.