'Ongeluk in Amsterdam kost Agüero acht weken'

Reacties

Manchester City-spits Sergio Agüero heeft een ribblessure overgehouden aan een auto-ongeluk in Amsterdam. Dat melden bronnen aan ESPN. Manchester City heeft inmiddels bevestigd dat Agüero in de Nederlandse hoofdstad was en daar een blessure heeft opgelopen.

'Ongeluk in Amsterdam kost Agüero acht weken'

De 29-jarige Argentijn zou een rib hebben gebroken. Agüero zat in een taxi na donderdagavond een concert te hebben bezocht. De chauffeur verloor de controle over het stuur en raakte een paal.

Voor Agüero komt de blessure op een bijzonder slecht moment. Zaterdag wacht voor Manchester City in de Premier League de topper tegen Chelsea. Vervolgens speelt Argentinië in de interlandperiode twee cruciale wedstrijden voor een ticket naar het WK in Rusland.

Agüero was dit seizoen weer bijzonder goed op dreef bij de Premier League-koploper. De aanvaller scoorde zeven keer in acht wedstrijden voor de ploeg van Pep Guardiola. Op 13 september was hij ook in de Champions League-wedstrijd tegen Feyenoord (0-4) trefzeker.

Voor Guardiola is het wegvallen van Agüero al een tweede dreun in korte tijd. Donderdag werd bekend dat linksback Benjamin Mendy daadwerkelijk zes maanden moet toekijken vanwege een gescheurde kruisband.

Zijn voormalige club Independiente heeft Sergio Agüero al sterkte gewenst.

@maluma . Gracias por la invitación !! 👌🏽

Een bericht gedeeld door Sergio Leonel Agüero (@10aguerosergiokun) op

Sergio Agüero bezocht het concert van de Colombiaanse artiest Maluma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.