O'Neill: 'Goal van Brady niet gezien door mist'

Reacties

Ierland put hoop uit het 1-1 gelijkspel op bezoek bij Bosnië-Herzegovina in de play-offs voor het EK in Frankrijk. Niet alle betrokkenen hadden het zo belangrijke uitdoelpunt zien vallen door de mistige omstandigheden.

O'Neill: 'Goal van Brady niet gezien door mist'

In de dichte mist ontsnapte Robbie Brady in de 82ste minuut aan de aandacht van de Bosnische defensie en rondde hij doeltreffend af met een schot in de korte hoek. Vlak daarna viel de gelijkmaker van Edin Dzeko. 'Dat was teleurstellend, maar het uitdoelpunt is goed voor ons met het oog op maandag', doelt de middenvelder op de return in Ierland in gesprek met The Independent.

Het spelen van play-offs is niets nieuws voor de Ieren, die in het recente verleden meer dan eens verzuimden de laatste strohalm te grijpen. Brady gaat niet gebukt onder de druk die bij de beslissende duels komt kijken. 'Dit zijn de beste wedstrijden uit mijn carrière. We staan te trappelen om de return te spelen en zullen alles geven voor een zege.'

De mist zat ook bondscoach Martin O'Neill dwars bij het voornaamste hoogtepunt van zijn Ierse elftal. 'Ik heb de goal niet gezien, dus ik kan er niet veel over zeggen', aldus de keuzeheer, die nuchter bleef. 'Ik denk niet dat het uitdoelpunt ons veel voordeel geeft. Het was een zwaar duel, maar we speelden goed.'

Ook zijn Bosnische collega sprak over een pittige wedstrijd. 'De eerste helft was erg lastig, we speelden niet zoals we voor ogen hadden. Maar niets is verloren, we hebben genoeg kwaliteit om dit om te buigen. Ik had meer balbezit voor ons verwacht, maar tactisch maakten we fouten', analyseerde Mehmed Bazdarevic, de bondscoach van Bosnië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.