Memphis leeft mee met stormachtig Nederland, Lingard en Pogba vrolijk

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Memphis leeft mee met stormachtig Nederland, Lingard en Pogba vrolijk

Memphis Depay is ook op de hoogte van het nieuws uit Nederland. De Oranje-international is begaan met het lot van zijn landgenoten.

Jesse Lingard heeft het Instagram-account van Manchester United voor een dagje onder zijn hoede gekregen. En dus zien we hoe hij en Paul Pogba zich voorbereiden op de training.

• De storm die door Nederland raast slaat ook in de voetbalwereld toe en neemt de Adelaarshorst te grazen.

• Toen Álvaro Morata een rode kaart kreeg in het bekerduel tussen Norwich City en Chelsea, werd het een Chelsea-supporter allemaal even te veel. De toeschouwer bestormde het veld, maar werd al snel ingerekend door de stewards. Norwich-verdediger Timm Klose was attent genoeg om de man wel nog even zijn sigaretten terug te geven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Voor de echte Feyenoord-fans zit de club hun hart. Maar ook in hun bloed? Die vraag staat centraal bij het Grote Feyenoord DNA-onderzoek. Op initiatief van sponsor Opel gaat het bedrijf Omnigen onderzoeken of er daadwerkelijk sprake is van een Feyenoord-gen. 'De liefde voor hun club zit diep, diep van binnen. Volgens velen zelfs in hun DNA. Daarom gaan we nu eens echt onderzoeken hoe dat zit met die liefde voor Feyenoord. Wie weet ontdekken we een heus Feyenoord-gen', zegt Sander de Kramer, presentator, Feyenoord-fan en het gezicht van het onderzoek. De onderzoekers bezweren overigens dat het niet gaat om een 1-aprilgrap, ook al worden de resultaten in april bekend.

• Dijon-keeper Baptiste Reynet beleefde woensdag een nachtmerrie. De doelman was geen partij voor Paris Saint-Germain en dan met name voor Neymar (8-0). De Braziliaan deed met zijn vier goals wat Reynet in augustus al voorspelde en vreesde. 'Neymar naar PSG? Zelfs als je keeper bent en het risico loopt alle hoeken te zien, dan nog is het supernieuws voor de Ligue 1', twitterde Reynet in augustus.

Karim Benzema mag dan onder vuur liggen vanwege zijn gebrekkige productie voor Real Madrid dit seizoen, de Franse spits laat zien dat hij de bal nog krijgt waar hij wil. Quasi achteloos schiet hij de bal door een hoepeltje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Voor Manchester United is 18 januari een bijzondere dag. 54 jaar geleden speelde de befaamde United Trinity op deze januaridag voor eerst samen. George Best, Denis Law en Bobby Charlton scoorden alle drie tegen West Bromwich Albion, waarmee ze de historische samenwerking een vliegende start gaven. In het huidige uitshirt komt The Trinity overigens terug. Best, Law en Charlton wonnen ook de Gouden Bal.

• Een stukje verder wordt ook taart aangerukt. Manchester City-manager Pep Guardiola viert namelijk zijn 47ste verjaardag.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.