Onbegrip Pochettino: 'Veertien à vijftien minuten blessuretijd, waarom?'

Reacties

Chelsea-manager Mauricio Pochettino is gelukkig met de overwinning op Brighton & Hove Albion. Wel vraagt hij zich af waarom de scheidsrechter het nodig vond om het duel een kwartier langer door te laten gaan.

Onbegrip Pochettino: 'Veertien à vijftien minuten blessuretijd, waarom?'
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
3 - 2
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion

Wegens opstootjes, gele kaarten en VAR-momenten trok de arbitrage tien minuten extra bij, terwijl er ook in de eerste helft vrij lang doorgespeeld werd. Uiteindelijk liep de wedstrijd in de 105e minuut nog.

Dat de wedstrijd zolang doorging, hebben de spelers van Chelsea wel aan zichzelf te wijten, aldus Pochettino. 'Natuurlijk is het moeilijk om er iets over te zeggen, maar het is krankzinnig, veertien à vijftien minuten blessuretijd. Waarom? Maar goed, het team dat wint zal zo min mogelijk willen spelen, het andere team juist zoveel mogelijk. Aan het einde van de wedstrijd was er veel emotie, maar we hebben gewonnen en moeten ons voorbereiden op de volgende wedstrijd', zei Pochettino na afloop.

Na het laatste fluitsignaal waren er nog wat schermutselingen. 'We zijn een jong team en moeten van deze ervaringen leren. We mogen de Premier League nooit onderschatten, want het is erg zwaar. Naarmate de tijd vordert zullen we een sterk en zelfverzekerd elftal hebben. Dit soort situaties gaat vanzelf beter', zei Pochettino.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.