Onbegrip over afgekeurde goal Luuk de Jong: 'Hoe ver ga je terug?'

Reacties

De afgekeurde goal van Luuk de Jong maakte de tongen zondag los tijdens de rustanalyse op ESPN van het duel tussen Sparta Rotterdam en PSV.

Onbegrip over afgekeurde goal Luuk de Jong: 'Hoe ver ga je terug?'
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
0 - 4
PSV
PSV

De 33-jarige aanvalsleider dacht de Eindhovenaren op een 0-1 voorsprong te koppen op Het Kasteel, maar zag zijn goal worden geannuleerd doordat Malik Tillman eerder in de aanval een overtreding had begaan op Jonathan De Guzman.

'Het is vreemd, omdat vier man (de arbitrage, red.) het niet ziet. Hoe ver moet je terug? Dit is mierenneukerij. Het is ook geen doodschop', vertelde Marciano Vink. 'Er gebeuren wel vaker dingen die je niet ziet op het middenveld. Dan kun je ook wel naar de scheidsrechter naar de kant halen.'

Volgens de regels (zie onder) had de goal wel degelijk afgekeurd moeten worden. 'De regels zijn de regels, maar hoe ver ga je terug? Als dit de regel is, moet je hem afkeuren, maar dan is de regel belachelijk.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.