Onana moet uitgesproken WK-voorspelling Eto'o waarmaken

Reacties

Kameroen heeft als eerste Afrikaanse WK-deelnemer de selectie voor Qatar bekend gemaakt. André Onana maakt deel uit van de groep die bondscoach Rigobert Song heeft opgeroepen.

Onana moet uitgesproken WK-voorspelling Eto'o waarmaken
© Pro Shots

Samuel Eto'o bracht eerder deze week zijn hoge verwachtingen naar buiten. 'Kameroen zal het WK gaan winnen na een finale tegen Marokko', zei de gewezen topspits die na zijn actieve carrière voorzitter van de bond van Kameroen is geworden. 'Ik zie niet in waarom we niet zouden kunnen winnen. Ik geloof dat je geen monsters of buitenaardse monsters nodig hebt maar een goede voorbereiding, een sterke mentaliteit en stukje gekte.'

Bondscoach Song heeft zijn 26 namen naar buiten gebracht die voor die unieke prestatie moeten gaan zorgen. Inter-doelman Onana is met Bayern München-spits Eric-Maxim Choupo-Moting een van de ervaren krachten bij De Ontembare Leeuwen, waar doelman Simon Ngapandouetnbu (19), Christopher Wooh en Marou Souaibou (beiden 21) de jongere garde vertegenwoordigen.

Kameroen krijgt in Qatar in de groepsfase te maken met Zwitserland, Servië en Brazilië Op 24 november beginnen De Ontembare Leeuwen tegen de Zwitsers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Kameroen
Meer over Kameroen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.