Omsmelten schaal levert Ajax prijzenregen op bij prestigieuze awards

Reacties

Ajax heeft woensdagavond tijdens de uitreiking van de Dutch Creativity Awards, prestigieuze prijzen op het gebied van marketing, liefst vier trofeeën gewonnen.

Omsmelten schaal levert Ajax prijzenregen op bij prestigieuze awards
© Pro Shots

Met de actie van het omsmelten van de kampioensschaal, waarbij de landskampioen stukjes van de schaal verdeelde onder seizoenkaarthouders, werden de Amsterdammers voor vier verschillende onderscheidingen genomineerd.

Vier keer was het prijs met een Gouden Lamp in de categorie 'PR' en drie Zilveren Lampen in de categorieën 'Integrated', 'Activations & Promotions' en 'Covid-19'.

'Prijzen op het veld winnen is het belangrijkste bij Ajax, maar deze prijzen buiten het veld zijn we ook erg blij mee', zegt Menno Geelen, Ajax' commercieel directeur, op de clubsite van de Amsterdammers. 'De actie kreeg wereldwijde aandacht en waardering van fans en de voetbalwereld, het is mooi om te merken dat het ook lof krijgt vanuit de wereld van reclame en creatieven.'

De Dutch Creativity Awards worden toegekend aan organisaties en merken die het afgelopen jaar zijn gekomen met de beste creatieve marketingcampagnes. Dit jaar waren er bijna duizend inzendingen.

Hoe Ajax op het idee kwam de kampioensschaal om te smelten
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.