Omniworld pakt winst in Veendam, maar blijft laatste

Vier keer was het duel tussen BV Veendam en FC Omniworld verplaatst, maar dinsdagavond was het dan zover. De gasten uit Almere wonnen het treffen met 2-0.

De wedstrijd aan de Langeleegte was er eentje tussen twee clubs uit de kelder van de Jupiler League. Veendam is de nummer negentien van de ranglijst en Omniworld de nummer twintig.

De hekkensluiter won het duel dankzij twee treffers van Reginald Faria. De aanvaller scoorde vlak na rust en in de negentigste minuut. Veendam speelde toen al met tien man na een directe rode kaart voor keeper Jeroen Lambers.

Ondanks de zege blijft Omniworld veroordeeld tot de laatste plaats. De ploeg van trainer Henk Wisman heeft nog altijd zes punten minder dan Veendam.